Terapi

Jag är legitimerad psykolog och utbildad i gruppterapi och Gestaltterapi. Min inriktning kallas Humanistisk Psykologi, vilket kortfattat innebär att det inte räcker med bara mental insikt om sina problem, utan det behövs också en känslomässig utlevelse för att komma igenom blockeringar i psyket.

Under årens lopp har jag vidareutbildat mig i psykosyntes, musikterapi, kroppsterapi samt i meditationstekniker som t ex mindfulness.

Det viktigaste i den terapeutiska processen är dock inte tekniken utan det unika
mötet. Andra anser mig vara en mycket god lyssnare som kan skapa den tillit som behövs. Terapi är alltid en ömsesidig process som bygger på tillit. Din tillit till mig som terapeut, vår gemensamma tillit till den läkande processen och till ditt eget mod att möta det som du hittills undvikit.

Du är välkommen till ett första möte för att gå igenom vad du behöver hjälp
med.

Vad säger de som gått i terapi

”Jag träffade Per efter att under ett halvår gått i KBT. Per gav mig genast en mycket bättre förståelse för mina utmaningar. Under ca 1 år tillsammans med Per rensade jag allt som behövdes för att gå vidare i livet som den person jag ville vara.”

/Johan

”Per gav mig verkligen modet att möta saker som jag skjutit undan och inte vågat ta tag i tidigare. Det blev många tårar men också en upplösning inombords. Ofta kändes sessionerna som jag rensat en stor del av min garderob och jag kunde ta in ny luft. Idag är garderoben nästan helt ny. Jag känner mig mycket fräschare, gladare och framförallt modigare att möta livet som jag vill möta det.”

/Sara

FAQ

Hur går det till?
Du tar kontakt med mig och vi bestämmer en tid för ett första möte.
Därefter tar du ställning till om du vill börja i terapi hos mig.
 
Vad kostar det?
Jag tar betalt per hel timme. Pris från 900kr/tim beroende på terapiform och längd på terapin.


Hur länge håller man på?
Det varierar. För att ge sig in i den här processen sätter jag en ram på minst
tio gånger.


Hur når jag dig?
Du når mig via telefon eller e-mail. Se kontaktsidan.